Verhuursoftware365 en calculatieprogramma

Calculatieprogramma

Ieder projectbedrijf maakt calculaties en offertes. Met ons calculatieprogramma doet u dit op een overzichtelijke manier, die het u achteraf ook makkelijk maakt uw werven en nacalculaties verder in detail op te volgen.

Offimac voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten. U kan bestekken van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. Achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil. En het spreekt voor zich dat u ook offertes in de officiƫle formaten kan aanleveren.

Het calculatieprogramma laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Lijnen en calculatieblokken copiƫren en aanpassen kan eveneens.

Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen.

Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken. Eveneens kan u tal van interne projectbudgetoverzichten uitprinten.

Offimac levert een zeer volledig calculatieprogramma dat eveneens de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer opnieuw typen, u moet enkel de juiste offerte omzetten in het juiste order. En dan bent u klaar voor de volgende stappen in de projectuitvoering.

Graag een afspraak maken en samen dit calculatieprogramma eens bekijken?

6 + 14 =