pclux banner 3

Software verhuur ERP van A tot Z? Daar moet u bij Offimac voor zijn!

Verhuurbedrijven die efficiëntie zoeken hebben behoefte aan ERP software en andere software voor verhuur. En daarvoor kunnen zij rekenen op ons!

Want onze software voor verhuur kan u laten groeien volgens uw wens.

ERP software voor verhuur die modern is

Met onze software voor verhuur kan u doorgroeien naar een zeer uitgebreide ERP. Want onze software voor verhuur is modulair opgebouwd. Zodat u stap voor stap kunt schakelen wanneer u wilt. Want zoekt u moderne ERP voor verhuurbedrijven? Dan is deze software de oplossing die u nodig heeft!

Ons bedrijf is al 40 jaar actief in ERP software. En daardoor weten wij wat verhuurbedrijven nodig hebben. Omdat iedere onderneming anders is moet ook iedere software op maat afgestemd kunnen worden. Bij ons kunt u dus uw ERP en software voor verhuur zelf samenstellen met modules volgens uw wens. En kan u verder uitbreiden naar nog meer functionaliteit. Want dat kan met extra software zoals planning, apps en zelfs maatwerk. En wij zorgen voor een naadloos werkend geheel! Zodat u kort op de bal kunt spelen.

 

pclux picture 1

Bovendien is onze software voor de verhuur ook erg mobiel. En is deze erg intelligent gebouwd.

Want het systeem is zo opgebouwd dat de software werkt van op elk toestel. En zelfs vanuit elk systeem. Het interessante hieraan is u steeds op dezelfde manier gebruik kunt maken van de vele functionaliteiten. En dat u niet moet nadenken achter welke icoon u zaken moet gaan zoeken.

Als u op het bedrijf bent werkt u waarschijnlijk het liefst met een laptop of vaste PC. En als u onderweg bent bij klanten of thuis wilt u misschien snel data consulteren vanuit uw smartphone of een tablet. Het maakt eigenlijk niet veel uit. Want het kan allemaal met onze software. 

En dat is ook zoals klanten vandaag de dag het willen.

 

Wat zit er in Offimac software voor verhuur? En waarom zou u dit overwegen?

Een ERP-software of voluit een Enterprise Resource Planning software is geïntegreerde bedrijfssoftware. En daarmee kan u heel uw bedrijf aansturen. Want een ERP heeft modules voor alle afdelingen. En de Offimac ERP software voor verhuur brengt alle bedrijfsgegevens op overzichtelijk samen. Daardoor kan uw bedrijf transparanter, efficiënter en sneller werken. En bovendien vermijdt u hiermee dubbel werk, wat geld bespaart.

Bij ERP voor verhuurbedrijven van Offimac kiest u voor een hogere efficiëntie voor heel uw bedrijf. Omdat alle afdelingen beter kunnen samenwerken als ze verbinden zijn via een gemeenschappelijk softwaresysteem. En de ERP software van Offimac zorgt voor uniforme data en betere communicatie.  Voor elke mogelijke afdeling binnen uw bedrijf bestaat een passende module die naadloos in het ERP-systeem past. Dit zijn enkele van onze modules:

N

CRM

N

Aankoop

N

HRM

N

Marketing

N

Boekhouding

N

Services

N

Logistiek

N

Voorraad

N

Verhuurbeheer

N

Verkoop

N

Bankieren

N

Projectbeheer

N

Financiën

N

Planning

N

Contractbeheer

N

Rapportering

N

Urenregistratie

N

Track and Trace

Waarom is Offimac de juiste partner voor verhuurbedrijven op zoek naar ERP software voor verhuur?

De keuze van de juiste partner is cruciaal. Want u wilt niet alleen kiezen voor een leverancier die garant staat voor kwaliteit en zekerheid. U wilt topkwaliteit als u ERP voor verhuur zoekt. En goede software is daarvoor een essentieel onderdeel. Maar u kan ook best rekening houden met een aantal andere factoren. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een partner die u na de implementatie van de nodige service voorziet. Want goede service na verkoop is een must wanneer u kiest voor ERP bedrijfssoftware. En ook de juiste begeleiding en opleiding van uw mensen is doorslaggevend. Kortom: kies voor een partner die naast goede ERP software ook goede diensten biedt.

Offimac is die geschikte partner die voldoet aan alle eisen. En die bewezen heeft dat ze thuis is in ERP.

Aarzel ook niet om een kijkje te nemen op onze website. En om het verhaal van een aantal tevreden klanten eens na te lezen. U leest het allemaal op onze website: www.offimac.be/klanten

 

N

Ervaring

N

1 Aanspreekpunt voor al uw ICT

N

ISO 9001

N

Onmiddellijk implementeerbaar

N

Professioneel

N

Vaste contactpersonen

Ontdek hier enkele van de uitbreidingsmogelijkheden:

pcluxl verhuur overzicht