pclux banner 3

Software voor verhuurbedrijven van A tot Z

Microsoft Dynamics 365 Business Central is de nieuwste bedrijfssoftware van Microsoft. Deze software heette vroeger Navision. Maar intussen heeft Navision al 160.000 klanten in 195 landen. En om de link met Office 365 te beklemtonen besloot Microsoft het pakket te hernoemen naar Dynamics 365 Business Central. Onze software voor verhuurbedrijven is gebaseerd hierop. Want dit betekent voor klanten een zeer stabiele en betrouwbare basis. En de beste garantie op groei en continuïteit. Zodat u ook binnen 5 en 10 jaar nog op onze bouwoplossing kunt rekenen. En die dan nog veel beter zal zijn. Want Microsoft is een reus die ons steunt. En die zorgt voor voortdurende innovatie en verbeteringen.

pclux picture 1
pclux picture 4

Onze software voor verhuurbedrijven is mobiel en kan op elk toestel draaien zoals u hiernaast kunt zien. En zelfs op elk onderliggend systeem. Bovendien kan u deze verhuursoftware kan u stap voor stap uitbouwen met extra functies. Zodat u heel uw bedrijf efficiënt kunt aansturen met 1 platform. En met zo weinig mogelijk administratie.

Dit zijn enkel van de modules in ons systeem:

  • Calculatie & offertes
  • Verhuurbeheer, planning, nacalculatie
  • Aankoop, magazijnen en logistiek
  • Materiaal en materiaal
  • Boekhouding
  • Integratie met Excel en Microsoft Office
  • Sterke rapporten
  • Uitbreidbaar met apps, documenten, SharePoint enz

 

 

Offimac software voor verhuurbedrijven is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van het verhuurbedrijf. In ons pakket kan u per afdeling extra modules installeren. En zo kan u steeds verder uitbreiden. Want deze verhuursoftware zorgt voor een goede aansturing van alle afdelingen, volgens uw tempo.

 

Een totaaloplossing voor de verhuur, dat is onze software voor verhuurbedrijven

Deze Dynamics 365 Business Central software voor de verhuur is 1 globaal softwareplatform. En studies bewijzen ook dat zulke software voor verhuurbedrijven de meeste efficiëntie, winst en besparingen oplevert. Want data moet maar 1 maal ingegeven worden. En het systeem deelt er in de achtergrond de informatie met andere afdelingen. Zodat er geen dubbelwerk is.

Al de modules zijn zeer herkenbare Microsoft toepassingen. En deze software voor verhuurbedrijven werkt ook naadloos samen met Microsoft Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met dit systeem. Want het is zeer gebruiksvriendelijke en herkenbare software voor verhuur!

Onze Dynamics software voor verhuurbedrijven werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de sector. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO9001. En na lange testen is het ook  gecertificeerd door Microsoft. Onze software voor verhuurbedrijven voldoet aan de strengste normen inzake techniek, evolutie en support. En daardoor kreeg onze software het unieke CfMD-label van Microsoft. Deze software is dus topkwaliteit voor uw branche!

Wij zijn er zeker van: dit pakket is niet alleen erg betrouwbaar. Het is ook zeer toekomstgerichte software.

Deze software voor verhuurbedrijven is ontwikkeld voor moderne verhuurders. Want zij willen steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun toepassingen kunnen werken. Deze software kan u gebruiken op Windows, Apple en Android. En zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want bent u op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of bij klanten kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze software werkt helemaal standaard op al deze toestellen. Waardoor gebruikers steeds heel makkelijk aan informatie kunnen. 

pclux picture 2

Software voor verhuurbedrijven op basis van Microsoft technologie: dat zorgt voor herkenning en toekomstzekerheid 

De ondersteuning van Microsoft is belangrijk voor u en voor ons. Want niet alleen is Microsoft één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Daarnaast is innovatie een constante. En zijn er maandelijkse updates en verbeteringen. Microsoft biedt continuïteit, groei en evolutie. Offimac software voor verhuurbedrijven steunt op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met de Offimac software voor verhuurbedrijven zit u dus ook zeer veilig voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw systeem!

Ontdek alvast meer over Microsoft Dynamics 365 in onderstaand filmpjes:

Waarom kiezen voor software voor verhuurbedrijven op basis van Microsoft Dynamics?

 

U kan beginnen met wat je nodig hebt, en later uitbreiden

Bij ons kan u kiezen uit modulaire toepassingen die zijn ontworpen voor specifieke processen, rollen en bedrijfstakken. Wij lossen zakelijke problemen op en maken eenvoudige uitbreidingen mogelijk. Onze software voorziet uw medewerkers van de juiste tools, creëert betrokken klanten en optimaliseert uw processen.

Onze software helpt om u productiviteit te optimaliseren

Microsoft Dynamics 365 Business Central verhoogt de productiviteit door bedrijfsprocesgegevens naadloos te verbinden met data van Office 365 en LinkedIn door vertrouwde tools zoals Outlook, Excel en Power BI in te zetten.

Bij ons kan u ook intelligentie en andere toepassingen toevoegen

Dit systeem levert praktische inzichten die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie en de Microsoft-cloud, en die werknemers proactief begeleiden naar optimale resultaten en betere zakelijke resultaten.

Ons pakket kan u aanpassen aan uw wensen en toekomstige behoeften

Onze software is eenvoudig op maat te maken, en u uitbreiden en verbinden. Wij bouwen toepassingen met een modern platform met weinig of geen code zodat u kunt voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften.

Ontdek ook meer over de mogelijke uitbreidingen in combinatie met software voor verhuurbedrijven:

pcluxl verhuur overzicht