pclux banner 3

Software voor verhuurplanning, ook deze verhuursoftware vindt u bij ons

Planning is een uitdaging in elk verhuurbedrijf. Maar goede software voor verhuurplanning kan u hiermee helpen. Want iedere verhuurfirma heeft mensen en machines. En deze moeten zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Zodat uw contracten succesvol verlopen. En dat u geld verdient. Goed kunnen plannen is dus van groot belang.

Onze software voor planning helpt u om deze uitdagingen succesvol aan te gaan.

pclux picture 7
pclux picture 3

Goede planningssoftware doet verhuurbedrijven geld verdienen, daar zijn wij zeker van. Dus hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen. En die noemen we software voor verhuurplanning.

Op basis van contracten stuurt u te plannen taken door naar de planning. En daar kunnen zij op verschillende mogelijke manier worden gepland.

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, transportplanning, machineplanning als projectplanning. En ons sterk punt is dat deze alle met elkaar samenhangen! Daarnaast integreren wij deze natuurlijk ook met de rest van onze verhuursoftware, zodat alles 1 sterk digitaal systeem vormt. En u zo weinig werk werk moet doen om alles en iedereen goed op elkaar af te stemmen.

Bovendien kan onze planningssoftware helemaal op maat van uw specifieke wensen inrichten. En hier en daar extra maatwerk voorzien als dat belangrijk is voor de planning in uw bedrijf.

Onze software voor verhuurplanning is een unieke oplossing. 

pclux picture 9

Van software voor verhuurplanning naar andere toepassingen zoals apps

Planning begint meestal bij contracten. En daarop gaat u dus mensen, machines en soms ook transporten voorzien.

De cirkel is hiermee echter nog niet rond. Als u zaken ingepland heeft, hebt u bij ons ook de tijdsregistratie eigenlijk al klaargezet. En kunt u deze ook koppelen met track & trace bijvoorbeeld. Op zijn beurt kan deze informatie ook weer doorgaan naar apps en naar uw verhuurbeheer. En als de geplande werken uitgevoerd zijn komt de informatie ook weer zichtbaar terug in uw software voor verhuurplanning zelf. Zodat u weet wat al gebeurd is. En of u eventueel moet herplannen. 

Kortom: onze planningssoftware voor verhuurbedrijven is een naadloos geïntegreerde oplossing om snel, efficiënt en met zo weinig mogelijk administratie heel uw planning aan te sturen. En ook de rest van uw administratie. Bovendien zien onze apps voor de verhuur er ook identiek uit:

pclux picture 2

Waarom kiezen voor Offimac als uw leverancier van software voor verhuurplanning?

N

Ervaring

N

1 Aanspreekpunt voor al uw ICT

N

ISO:9001

N

Onmiddellijk implementeerbaar

N

Professioneel

N

Standaard + maatwerk mogelijk

Ontdek hier nog meer van onze mogelijkheden voor verhuurbedrijven:

pcluxl verhuur overzicht